전체상품목록 바로가기

본문 바로가기



현재 위치

  1. LOOKBOOK
  2. SNAPBOOK

SNAPBOOK

갤러리입니다.

게시판 상세
제목 스냅북 등록 시 메인화면에 노출됩니다
작성자 대표 관리자 (ip:222.109.221.43)
  • 작성일 2017-03-13
  • 추천 추천하기
  • 조회수 26
평점 0점




When you are done your espresso, the drop or two that remain at the bottom of the cup, when dried should leave a distinct brown residue on the bottom of the cup.

Firstly, empty the chamber of the (previously ground) coffee, This can be done by repeatedly pulling the dozer lever until no more coffee comes out. Find and press the collar release button, and rotate the collar in the appropriate direction to make the grind coarser or finer, as needed. Put the hopper back onto the coffee grinder, and open the gate. Grind enough beans to fill the dozer, and load up another Double Expresso.
Re-time the new Double Expresso. Repeat the process if further adjustment is needed until you get the correct setting.

첨부파일 z3.jpg
비밀번호 삭제하려면 비밀번호를 입력하세요.
관리자게시 게시안함 스팸신고 스팸해제
목록 삭제 수정 답변
댓글 수정

비밀번호 :

수정 취소

/ byte

댓글 입력

댓글달기이름 :비밀번호 : 관리자답변보기

확인

/ byte

왼쪽의 문자를 공백없이 입력하세요.(대소문자구분)

회원에게만 댓글 작성 권한이 있습니다.